Gyakorlati növényvédelem a Nufarm 2019-es kiadványaiban (x)

agrarszektor.hu
Letölthető a Nufarm növényvédelmi megoldások 2019, a Szántóföldi kultúrák, valamint a Szőlő- és gyümölcsültetvények növényvédelme 2019 is. Kibővült termékpalettánk részletes bemutatásával szeretnénk a gyakorlatban felmerülő kérdések megválaszolásához segítséget nyújtani Önnek.

A kiadványok a Nufarm Hungária Kft. által 2019-ben forgalomba hozott termékeket és kereskedelmi csomagokat tartalmazzák. A Nufarm növényvédelmi megoldások 2019 kézikönyv a növényvédelmi gyakorlat során felmerülő kérdések megválaszolásához nyújt segítséget, bemutatva azokat az új termékeket is, amelyek az Adama-, Syngenta-, illetve FMC-akvizícióknak köszönhetően kerültek a tulajdonunkba.

 

 

A Nufarm idei termékkatalógusa letölthető a képre kattintva.

 

 

 

 

A kukorica gyomirtásához a felvásárlások révén már tíz terméket tudunk ajánlani, amelyek nyolcféle hatóanyaga minden helyzetben megoldást jelent. Ráadásul gyomirtószer-kombinációinkban ezek egymás hatását kiegészítik, és megelőzik a rezisztencia kialakulását. Bemutatjuk azt a két, szőlőben felhasználható terméket is, amelyek szintén az akvizícióknak köszönhetően kerültek a Nufarmhoz. De ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen közel 30 új növényvédő szerrel és kereskedelmi csomaggal bővült a kínálatunk.

A kijuttatástechnológia alapjaiban meghatározza a növényvédő szerek hatékonyságát, így a védekezés eredményességét. Ezért a kiadványban most is helyet kapott a permetezés technológiájával foglalkozó rész, melyet az egyes termékekre vonatkozó konkrét ajánlások egészítenek ki.

A Szántóföldi kultúrák, illetve a Szőlő- és gyümölcsültetvények növényvédelme 2019 kiadványunkban pedig nézőpontot váltottunk: a legfontosabb kultúrákra lebontva mutatjuk be a már ismert és közkedvelt, valamint a csak tavaly a portfóliónkba került növényvédő szereink alkalmazhatóságát. Rövid, képekkel színesített leírást adunk a hazánkban legjellemzőbb kórokozókról és kártevőkről, és nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy problémára lebontva ajánljuk a valóban hatásos termékeket. Javaslatokat adunk arra vonatkozóan is, hogy a hatás további fokozása érdekében azokat milyen egyéb termékkel érdemes és lehet kombinálni, minden esetben már kipróbált és gyakorlati helyzetben is bizonyított tanácsokkal szolgálva. Megszólalnak független szakemberek, illetve maguk a termelők is.

 

A Szántóföldi kultúrák növényvédelme 2019 letölthető a képre kattintva.

 

 

 

 

 

 

 

A Szőlő- és gyümölcskultúrák növényvédelme 2019 letölthető a képre kattintva.

 

 

 

Meggyőződésünk, hogy a két kiadvány remekül kiegészíti a Nufarm már jól ismert és évről évre sokat forgatott kézikönyvét, és így együtt válik teljessé és átfogóvá a kép a termékpalettánkról.

Salamon György
ügyvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

 

 

 

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55