Halászok figyelem: három nap maradt hátra!

agrarszektor.hu
Még három napjuk van azoknak a halászoknak, akik támogatási határozattal rendelkeznek a Halászati Operatív Programban lévő támogatásokra. A kérelmeket ugyanis 2011. március 1. - március 31. között jogosultak benyújtani, kizárólag postai úton - emlékeztet a Magyar Agrárkamara.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A magyar halászat átfogó fejlesztését szolgálja támogatásain keresztül a Halászati Operatív Program. A korábban meghirdetett pályázatokra jelentkezők most támogatásaik kifizetését kérelmezhetik. Erre március 1-március 31. között van lehetőségük. A vonatkozó részletes előírásokat a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 19/2011. (02. 25.) számú Közleménye tartalmazza.


Ez tartalmazza az Európai Halászati Alapból a 2. támogatási tengely szerint nyújtandó támogatások kifizetések igényléseinek szabályait. Ezek közül most lényeges elem, hogy egy támogatási kérelemmel kapcsolatban összesen négy kifizetési kérelem nyújtható be. Az utolsó kifizetési kérelmet legkésőbb a művelet megvalósulását követő egy éven belül megnyíló kifizetési kérelem benyújtási időszakban kell benyújtani. Csak a készpénzzel vagy banki átutalással kiegyenlített kiadások fogadhatók el a támogatás alapjaként, más fizetési mód (árucsere, lízing) nem.


Az ügyfél a kifizetési kérelmét 2011. március 1. - március 31. között, postai úton kell benyújtani, kizárólag az MVH által rendszeresített formanyomtatványokon a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal központjába, Feldolgozóipari és Halászati Beruházások Osztályára kell benyújtani egy példányban, cím: Budapest 62. Pf.: 867. 1385.

Az MVH kizárólag a kérelem benyújtására nyitva álló határidőben benyújtott kérelmeket bírálja el, a jogszabályban rögzített benyújtási időszakon kívül - azt megelőzően vagy azt követően - benyújtott kérelmeket érdemi vizsgálat nélkül, végzéssel elutasítja. 


A kifizetést az MVH az ügyfélnek az MVH-nál az ügyfél-regisztrációs rendszerben nyilvántartott bankszámlájára történő átutalással, forintban teljesíti a kifizetésről szóló döntés meghozatalától számított 30 napon belül.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?