Így lesznek nagyobbak a terméshozamok: ez a fejlesztés több millió hektár növényt érint

agrarszektor.hu
Hosszú távú, európai szintű, kizárólagos stratégiai kereskedelmi megállapodást kötött egymással a Corteva Agriscience és a Pro Farm Technologies. A két cég együtt fejleszti és forgalmazza majd a Pro Farm saját, szabadalmaztatott technológiai platformjára épülő, biológiai vetőmagcsávázó termékek sorozatát.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Közös biológiai vetőmagcsávázót fejleszt a Corteva Agriscience és a Pro Farm - írja közleményében a Corteva Agriscience. Matt Tiainen, a Pro Farm Technologies vezérigazgatója elmondta, hogy a megállapodás lehetővé teszi számukra, hogy biológiai megoldásaikat több millió hektáron alkalmazzák, amellyel a kistermelőktől kezdve a teljes élelmiszer-ellátási láncot támogatni fogják, akik így jobb terméshozamot és vetőmag minőséget érhetnek el. 

A Pro Farm természetes biopolimerekre irányuló kutatása egy növényi eredetű anyagokra épülő, új biológiai platform kifejlesztését eredményezte, amelyet kombináltak saját és szabadalmi védettség alatt álló, biológiailag hasznosuló, magas koncentrációjú készítményekkel. Az így kapott növényi stimulánsok már a korai fejlődési szakaszban megerősítik a növényt, erőteljesebb növekedést eredményeznek és összességében javítják a növények egészségi állapotát. A Corteva első ízben a 2020/21-es szezonban dobja piacra Európában a Pro Farm biológiai platformján fejlesztett kukorica-, napraforgó- és olajrepce termékeket, amelyekkel a tervek szerint több mint 10 millió hektárnyi növény kezelésére lesz lehetőség.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?