Ilyen nincs! Senki ne lepődjön meg, de havazást jósolnak péntekre

Ilyen nincs! Senki ne lepődjön meg, de havazást jósolnak péntekre

agrarszektor.hu
Az északi hegyek és akár a Bakony magasabb tájain is átmenetileg havazás válthatja az esőt pénteken.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Péntekre egy mediterrán ciklon hoz csapadékos időt Magyarországra - írja az Időkép. Sokfelé esőre kell számítani, több tájegységünkön is kiadósabb mennyiségben, viszont az Északi-középhegység és esetleg a Bakony magasabb részein átmenetileg havas eső, havazás válthatja az esőt.

Forrás: Időkép

A legmagasabb északi hegycsúcsainkon így pár centiméternyi friss hótakaró is kialakulhat, viszont az enyhe idő miatt ez nem lesz tartós. A pozitív hőmérséklet miatt a lehullott hó folyamatosan olvadni fog, majd hétvégén várhatóan teljesen el is olvad.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?