Jó körülmények, precíz vetőgép és minőségi vetőmag. Ez a sikeres vetés titka!

Jó körülmények, precíz vetőgép és minőségi vetőmag. Ez a sikeres vetés titka! (x)

agrarszektor.hu
Tavaszi videósorozatunk második részében utánajárunk, hogy teremthetünk a vetőmag igényeinek leginkább megfelelő körülményeket. Hasznos tanácsaink ez alkalommal a talajelőkészítés és a vetés témaköréből származnak, hogy minden vetőmag áprilisban jó kondíciókkal induljon neki a szezonnak.

A magágy-előkészítés és vetés elméleti hátteréről Sojnóczki István az Innovációs Központunk technológiai fejlesztési igazgatója, valamint Mészáros Gábor rendszerfejlesztési igazgató beszél, miközben a talajművelő gépeket és kiegészítő alkatrészeket, valamint a legkorszerűbb John Deere vetőgépet és annak felokosítási lehetőségeit Szűcs Sándor, Kolozsvári István és Bereczki Péter és Árva István kollégánk mutatja be a nagyérdeműnek.

Cs. Nagy István vetőmag-kereskedelmi üzletágigazgatótól hallhatunk a kiváló értékekkel és paraméterekkel rendelkező vetőmagjainkról, melyek a hagyományos magyar szabványoknak felelnek meg. 

Végezetül pedig Hódos Lajos vevőszolgálati kollégánk a gépüzemeltetéssel kapcsolatos értékes információkat oszt meg, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy hatékonyan, gyorsan és precízen juttassuk ki a vetőmagot.

A sorozat részei három hetente szólnak arról, hogy az aktuális, előttünk álló tavaszi munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek. 

Az aktuális akcióinkat az alábbi linken tekinthetik meg:

Talajelőkészítés és vetés ajánlatok

Keressék a videókat a KITE YouTube, facebook és instagram csatornáján, illetve a kite.hu-n!

 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?