Kettészakad az ország: van, ahol egész nap szükség lesz az esernyőre

agrarszektor.hu
Szerdán és csütörtökön is sok napsütésre van kilátás, erőteljes gomolyfelhő-képződés azonban szintén mind a két nap kialakulhat. Szerda este nyugaton már több helyen is előfordulhat majd zápor, illetve zivatar, csütörtökön pedig szintén csapadékos időre kell számítani ebben a térségben. A hőmérséklet folyamatosan melegszik a héten, szerdán és csütörtökön is 30 fok körül lehetnek a maximumok.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szerdán gomolyfelhős idő várható sok napsütéssel, az ország döntő részén csapadék nélkül - írja a met.hu. Este, késő este azonban az Alpokalján néhol zápor is előfordulhat, sőt a nyugati határvidékre egy-egy zivatar is besodródhat. Az északnyugati szelet élénk, az ország középső harmadában olykor erős széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű, késő estére pedig 15 és 23 fok közé hűl le a levegő.

A nyár egyik legfontosabb és legszínvonalasabb eseménye a Kelet-magyarországi Agrárfórum, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencia napirendre veszi az agrárium legjelentősebb és legaktuálisabb témáit az ágazat csúcsvezetőinek és döntéshozóinak részvételével. Szó lesz a magyar agrárgazdaság agrárpolitikai célkitűzéseiről, a nagy horderejű földszabályozási változásokról, a nyereséges növénytermelés alapvető feltételeiről és az állattenyésztés előtt álló fejlesztési-piaci lehetőségekről. A konferencia a Hajdúsági Expó programsorozatába illeszkedik, amely a térség legnagyobb agrárkiállításával és gépshow-jával is várja az érdeklődőket. Az augusztus 9-i konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Csütörtökön a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. A Dunántúlon több helyen, másutt helyenként várható zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?