Kiadták a figyelmeztetést: jéggel és durva esővel csap le a vihar az országra

Kiadták a figyelmeztetést: jéggel és durva esővel csap le a vihar az országra

agrarszektor.hu
Négy északkeleti megyére másodfokú, több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki zivatarveszély, illetve felhőszakadás miatt péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A veszélyjelzésben azt írták: pénteken - kiemelten az Alföld északi részén és az Északi-középhegységben - késő délután, este intenzívebb zivatarok kialakulása várható. A zivatarokhoz helyenként felhőszakadás, viharos szél, jégeső társul. Északkeleten ugyanakkor néhol heves zivatar is valószínű, 80-90 kilométer/órát meghaladó szélrohammal, nagy méretű jéggel, 50 millimétert meghaladó csapadékkal.

Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Heves megyére a heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt is másodfokú figyelmeztetést adtak ki. Emellett a zivatarveszély miatt elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és Nógrád megyére. Budapestre, Pest, Békés, Bács-Kiskun, Fejér, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és Nógrád megyére a felhőszakadás miatt is kiadták az elsőfokú figyelmeztetést.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58