Kimagasló terméselőny az új Pioneer Optimum® AQUAmax® hibridektől! (x)

agrarszektor.hu
A Pioneer 2014-ben 6, 2015-ben pedig 7 (+ 1 waxy) új kukorica hibridet vezet be a piacra, melyek óriási terméselőnyről tettek tanúbizonyságot mind a tavalyi, mind pedig az idei évben egyaránt!

A beérkezett kísérletekben rendre az első helyeken szerepelnek azok az új hibridek, amelyek az előző évek teszteléseiben a száraz viszonyok között is kiemelkedtek. Idézve az egyik kollégánk véleményét: "Csak ámulunk és bámulunk, le vagyunk nyűgözve!" - említette, amikor a területén betakarított kísérletekben szereplő Pioneer hibridek eredményére kérdeztünk rá.

Az Optimum® AQUAmax® hibridek teljesítménye különösen látványos! A hosszú évekre visszanyúló tudományos munka és szigorú szelekció meghozta az eredményét. A csapadékos évben ugyanazok a hibridek teremnek rekordot, amelyek - kiváló aszálytűrésüket bizonyítva - szárazságban is. Az elmúlt hónapban lezajlott az új Optimum® AQUAmax® hibridek minősítése. E szerint 3 új hibrid teljesítette a kritériumokat, melyek a következőek:

  • P9486 - FAO360 - Éréscsoportjában minden hibridet túlteljesített két egymást követő évben a hivatalos kísérletekben!
  • P9903 - FAO390 - Az új FAO300 végi rekorder!
  • P0023 - FAO420 - Nyertes minden körülmények között!

Az alábbi ábrán a 2014 november 5-ig betakarított Demo kísérleteink eredménye látható. Ezekre az eredményekre csak egyet lehet mondani: A Pioneer Optimum® AQUAmax® hibridek ezekben a kísérletekben "mindent vittek"!

Fábián László

Termékmenedzser
Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03