2021. július 30. péntek Judit, Xénia

Hírek - Növény

Kíméletlen köd csap le az országra! Csaknem az összes megyére kiadták a riasztást

Három megye kivételével, az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki péntekre a sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A riasztás Somogy, Baranya, Tolna, Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest, Bács-Kiskun, Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád, Békés és Hajdú-Bihar megyében van érvényben.
 
 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki péntekre - írja a met.hu. A riasztás Somogy, Baranya, Tolna, Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest, Bács-Kiskun, Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád, Békés és Hajdú-Bihar megyében van érvényben. Ezeken a helyeken hat óránál is hosszabb időn át várható sűrű köd, a látótávolság néhány száz méter lehet.

Forrás: met.hu

Péntekre virradóra a köd folyamatosan zsugorodik, legtovább az Észak-Alföldön, Borsod környékén maradhat meg. Másutt kisüt a nap. Számottevő csapadék nem várható. A minimumhőmérséklet mínusz 8 és mínusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok mínusz 2 és plusz 6 fok között alakulnak, a fagypont körüli értékek a tartósabban borult, ködös tájakon lesznek.

Címlapkép forrása: MTI/Balogh Zoltán

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu