Magyar sikerek az uniós KAP reformban

agrarszektor.hu
Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter hangsúlyozta, hogy a komoly agrárdiplomáciai sikernek számít, hogy az EU agrárminiszteri tanácsa elfogadta az unió közös agrárpolitika (KAP) jövőjével kapcsolatos magyar következtetéseket - adta hírül az MTI.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hazánk számára ez azért nagyon fontos döntés, mert a KAP olyan új irányt kapott, mellyel környezetbarátabb, méltányosabb, fenntarthatóbb és hatékonyabb lehet. A miniszter hozzátette, hogy ezzel a fiatal gazdálkodók és a vidéken élők számára is előrelépést jelentő agrárpolitika rajzolódik ki.

Ez a folyamat a következő hét évre szóló agrárjogalkotás része. A miniszter ezért is tartja nagy sikernek, hogy a magyar elnökség megszerezte a kétharmados többséget ez ügyben. Hozzátette, hogy ez a munka lehetővé tette az uniós, és köztük természetesen a magyar gazdák érdekeinek megfelelő anyag életre hívását.

A méltányosság azt jelenti, hogy sokkal kiegyenlítettebb lesz a támogatási szint, mint eddig, ez akkor következik be, amikor a konkrét költségvetési tervezés megkezdődik.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13