Megállapodást kötött a Nébih és a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület

agrarszektor.hu
Stratégiai megállapodást írt alá a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesülettel (MSzFE) az Újmohácson rendezett szója fajtabemutatón. A kooperáció főként a kereskedelmi kapcsolatok kialakításában és a folyamatos szakmai információcsere területén jelenthet előrelépést.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Szorosabb együttműködésre törekszik a jövőben a Nébih és a folyamatosan növekvő taglétszámú MSzFE (a jelenlegi létszám mintegy 200 fő) - írja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A jövőbeni szorosabb együttműködést megalapozó dokumentumot Oravecz Márton, a Nébih elnöke és Vadász Attila, az MSzFE elnöke látta el kézjegyével.

Oravecz Márton, a Nébih elnöke az eseményen hangsúlyozta, hogy a dokumentum aláírása a korábbi jó együttműködés folytatásának, illetve kibővítésének tekinthető. Az elmúlt években több olyan sikeres rendezvényre is sor került, ahol mindkét fél lényeges szakmai kérdésekben egyeztetett egymással. Ezt a jó kapcsolatot rögzíti a kölcsönösen aláírt stratégiai megállapodás.

Vadász Attila, az MSzFE elnöke az egyesület tevékenysége kapcsán hangsúlyozta, hogy a tagok igényeinek megfelelően évente 8 rendezvényt (fajtabemutatók és fórumok) szerveznek. Emellett a kereskedelmi kapcsolatok kialakításában, a szakmai információk átadásában és egyéb területeken segítik az érdekelteket. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03