Megbolondult az időjárás: 20 fokkal robban be a tavasz a héten

Megbolondult az időjárás: 20 fokkal robban be a tavasz a héten

agrarszektor.hu
Rákapcsol a tavasz a hét közepén. Szerdán a Dunántúlon már elérjük a 20 fokot, csütörtökön pedig jó eséllyel át is lépjük azt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Minden bizonnyal az év eddigi legmelegebb napjai előtt állunk - írja az Időkép. Szerdán és csütörtökön az átlagosnál melegebb időre készülhetünk, amit a délnyugatról beáramló enyhe, óceáni eredetű légtömegnek köszönhetünk.

Forrás: Időkép

Szerdán egy melegfront érkezik, ami felhőssé teszi a reggelt és elszórtan esőre, záporra is számíthatunk. Délutánra viszont felszakadozik a felhőzet és már csak helyenként északon és keleten fordulhat elő gyenge eső, zápor. A nyugati, délnyugati szelet több helyen élénk, északnyugaton erős lökések kísérhetik. A hajnal már fagymentes lesz, 2-8 fok várható. Délután pedig a dunántúliak kapják majd a legtöbb meleget: itt a legtöbb helyen 17-20 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet. Máshol 11-16 fokra van kilátás.

Forrás: Időkép

Csütörtökön már nem fog esni, mindenhol élvezhetjük a napsütést. A délnyugati szél többfelé élénk, északkeleten erős lehet és hozza magával a meleget. Délután már országszerte 16-22 fok közötti maximumokra készülhetünk. 20 fokot meghaladó értékeket a déli, délnyugati tájakon mérhetünk leginkább. 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58