Mindent a tavaszi takarmány-előállításról

Mindent a tavaszi takarmány-előállításról (x)

agrarszektor.hu
Mindent a tavaszi takarmány-előállításról.

Mint ahogy azt már megszokhatták a különböző munkaműveletekről szóló videósorozatainkban bemutatjuk az adott témakör minden részletét. Ez alkalommal a tavaszi tömegtakarmány-előállítás került terítékre, aminek minden egyes lépését bemutatjuk Önöknek egy rendhagyó interjúval is kiegészítve.

A tavaszi takarmány előállításánál talán még a megszokottnál is gyorsabban és hatékonyabban kell dolgoznia a szakembereknek. Az agronómia és a műszak összehangolt, pontos és gyors munkája kell ahhoz, hogy minőségi és minden igényt kielégítő takarmányt takarítsunk be a lehető leggyorsabban, és ehhez jó minőségű, precíz és nagy teljesítményű gépekkel kell rendelkeznünk.

Balogh Viktor, cégünk marketingigazgatója Dr. Orosz Szilviával az Állattenyésztési Teljesítményvizsgáló Kft. takarmányanalitikai igazgatójával beszélget arról, hogy milyen a jó takarmány, és milyen elvárásoknak kell megfelelnünk, amikor a betakarítást végezzük.

Kiss Sándor, a Gépkereskedelmi Üzletág kereskedelmi igazgatóhelyettese Herceg Zsolt partnerünkkel kitér arra, hogy a Csaholcon található gazdaságukban milyen sikereket érnek el a takarmány-előállításban és ezzel összefüggésben a tejtermelésben.

Dr. Tóth Árpád, a Vetőmag-kereskedelmi Üzletág termeltetési koordinátorának előadásával már gondolhatunk az augusztusi betakarítási időszakra is, ugyanis a legjobb silóhibrideink tulajdonságait tárja Önök elé.

Műszaki blokkunkban a gépkereskedelemmel foglalkozó kollégáink mutatják be a rendelkezésre álló eszközeinket: Nagy Tamás marketingmenedzser a John Deere 8400-as csúcssilózót, Varga Péter kollégánk a SIP kaszákat, rendterítőket, BVL takarmánykiosztót, valamint a pótkocsi-portfóliónkat, Kolozsvári István és Kiss Zoltán a piac leggyorsabb bálázóját, Demeter András és Dr. Lefánti Rajmund pedig a logisztikában nélkülözhetetlen JCB rakodókat.

A sorozat részei rendre arról szólnak, hogy az aktuális, előttünk álló tavaszi munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek.

Az aktuális akcióinkat az alábbi linken tekinthetik meg:
https://www.kite.hu/tartsa-szemmel-tomegtakarmanyat

Keressék a videókat a KITE YouTube és facebook csatornáján, illetve a kite.hu-n!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?