2020. október 28. szerda Simon, Szimonetta

Hírek - Növény

Most már biztos: drasztikus lehűlés jön a jövő héten

Érkezik a lehűlés Magyarországra, egyre hűvösebbek az éjszakák, reggelente pedig többfelé esik 10 fok alá a hőmérséklet. Ez azonban még csak a kezdet, a vasárnap érkező hidegfrontot követően ugyanis még jobban lehűlhetnek majd a hajnalok.
 
 

A héten több hidegfront is átvonul hazánk felett, és bár a csapadékmennyiség előreláthatólag nem lesz egyik alkalommal sem jelentős, a hőmérsékletben annál inkább észrevesszük a változást - írja az Időkép. Már a hét első napjain is megközelítették a 10 fokot a minimum-hőmérsékletek, szerdán pedig a mérőállomások adatai alapján Nógrádsipeken 8 fokig hűlt a levegő.

December 3-4-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít. Az esemény egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről. A konferencia napirendre veszi az ágazati szereplőit érintő legforróbb témákat és legfontosabb szabályozási változásokat is. 

Az északi fagyzugos völgyekben a napokban akár 5 fok környékére is visszaeshet hajnalra a hőmérséklet, a Bükk-fennsík töbreiben pedig fagypont alatti értékek is megjelenhetnek. A vasárnap érkező hidegfrontot követően még jobban lehűlhetnek a hajnalok, ekkor már nagyobb területen, akár nagyvárosok környezetében is 10 fok körüli értékekre számíthatunk.

Címlapkép forrása: MTI/Komka Péter

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu