Nem viccel az időjárás: megdőlt a hidegrekord Magyarországon

Nem viccel az időjárás: megdőlt a hidegrekord Magyarországon

agrarszektor.hu
Közel -9 fokig csökkent a hőmérséklet a Nógrád megyei Zabar településen. A legutóbbi, 2001-es rekordot szintén itt mérték, akkor 7,9 fok volt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A hidegfront mögött éjjel mindenhol kiderült az ég és lecsendesedett a szél, ennek köszönhetően sokfelé fagyott - írja az Időkép. A legtöbb helyen inkább csak gyengén, a fagyzugos helyeken azonban -5 fok alá csökkent a hőmérséklet.

Forrás: Időkép

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előzetes információi alapján Zabaron  -8,9 fokig hűlt a levegő hajnalra, ami pontosan 1 fokkal alacsonyabb mint a korábbi rekord. Ezt 2001-ben szintén itt mérte az OMSZ, akkor -7,9 fok volt.

Címlapkép forrása: MTI/Varga György

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?