Raiffeisen-Agro Magyarország (x)

agrarszektor.hu
Társaságunk, a Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. a magyar mezőgazdaság kis-, közép- és nagy termelőit illetve vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel, illetve széleskörű kapcsolati tőkével rendelkező termény kereskedőként segíti a gazdálkodókat a piacra jutásban és a nyereséges gazdálkodásban. Az agrárintegrátor vállalat az egész országot lefedő értékesítési hálózattal rendelkezik. Értékesítési csapatunk négy régióra osztva, az egész országot lefedi. Több mint 20 területi értékesítő segít a megfelelő fajták, hibridek kiválasztásában, a növényvédelmi és tápanyag-utánpótlási technológiák összeállításában. Mezőgazdasági gépalkatrész és gumiabroncs beszerzésben szakértő munkatársunk ad tanácsot a gazdáknak.

Input - átfogó mezőgazdasági szolgáltatás és szaktanácsadás

A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. több mint 20 növényfaj 100 fajtáját kizárólagosan képviseli hazánkban. Vetőmag portfóliónk folyamatosan bővül, így a legjelentősebb hazai kultúrákban (őszi káposztarepce, őszi kalászosok, hibridkukorica, napraforgó és szója) versenyképes saját tulajdonú, illetve forgalmazott fajtákat kínálunk.

Partnereink a gazdálkodásukhoz szükséges valamennyi input anyagot - vetőmagot, növényvédő szert, műtrágyát és gázolajat - beszerezhetik a Raiffeisen-Agro-nál területi képviselőinken keresztül, illetve telephelyeinken (Csongrád, Ikrény, Kerekharaszt, Szekszárd és Székesfehérvár).


Terményfelvásárlás

A Raiffeisen cégcsoport közel 30 millió tonnás termény forgalmával teljes körű szolgáltatást nyújt, az input értékesítésétől a termény felvásárlásáig. Az olajos magvak és gabonafélék teljes vertikumával kereskedünk, kiemelt fókuszban a kukorica felvásárlás áll. Elköteleztük magunkat a Duna-szója program mellett, amely reményeink szerint lendületet ad a GMO-mentes szója termesztésének.


2016 a vállalati jubileum és a telephelyfejlesztés éve 

A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. idén ünnepli 20 éves jubileumát. Anyavállalatunk, az RWA Raiffeisen Ware Austria AG magyarországi fióktelepéből mára egy 28 milliárd Forint forgalmat bonyolító mezőgazdasági integrátorrá fejlődött a cég.

Hatvan-Kerekharaszton lévő telephelyünkön tavaly nyáron indult egy jelentős telephely-fejlesztési projekt, melynek keretében egy új, több mint 5000 tonna termény tárolására alkalmas magtár már átadásra került. A telephelyi infrastruktúra és az irodaház felújítása is lezárul 2016-ban.

A kerekharaszti magtár

 

Ikrényi központunk bővítésében is új mérföldkőhöz értünk. 2016 januárjában nyitotta meg kapuit az új logisztikai központ, mely növényvédő-szerek országos disztribúcióját készíti elő. A robbanásveszélyes és gyúlékony áruk számára speciális tárolókapacitással rendelkező, 1158 m2 alapterületű, akár 1200 raklapnyi áru tárolására alkalmas, temperált logisztikai központ megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

 

Ikrényi vállalati központ madártávlatból

 

Dél-Alföldi partnereink ellátására egy zöldmezős beruházás keretében 2016-ban kiépítjük csongrádi telephelyünket, ahol egy közel 7000 tonna áru tárolására alkalmas magtár, silók, vetőmag és növényvédő szer raktár, szárító, műtrágya-keverő, valamint egy irodaház megépül.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03