2021. október 16. szombat Gál

Hírek - Növény

Szeptember 4-én kerül megrendezésre a VIII. Magyar Paprika Napja rendezvénysorozat

2019. szeptember 4-én (szerdán) nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Paprika Napja. Az idei szakmai napot a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, a KITE Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közösen rendezi.
 
 

A konferencia-sorozat idei előadásai a zöldségtermesztés jelenével és jövőjével, védett és szabadföldi termesztési környezetben történő biológiailag kontrollált paprikatermesztéssel, valamint a hidegfóliás és szabadföldi termesztés gazdaságosságával fognak foglalkozni. Az előadások mellett a résztvevők a KITE Zrt. szakembereinek gyakorlati bemutatóját is megtekinthetik, amelyen egyebek mellett megismerkedhetnek a palánta előállítás technológiájával a korszerű termálfűtéses Richel-házban, az alkalmazott talajművelési rendszerrel, a hajtatott és a szabadföldi paprika termesztésének technológiájával. A rendezvény keretén belül 8:00-16:00 között a résztvevők a háttéripari cégek kiállítását és bemutatóit is megtekinthetik.

A Magyar Paprika Napja a résztvevők számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény helyszíne a KITE Zrt. derecskei kertészeti telephelye. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu