Szeptember 4-én kerül megrendezésre a VIII. Magyar Paprika Napja rendezvénysorozat

agrarszektor.hu
2019. szeptember 4-én (szerdán) nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Paprika Napja. Az idei szakmai napot a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, a KITE Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közösen rendezi.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A konferencia-sorozat idei előadásai a zöldségtermesztés jelenével és jövőjével, védett és szabadföldi termesztési környezetben történő biológiailag kontrollált paprikatermesztéssel, valamint a hidegfóliás és szabadföldi termesztés gazdaságosságával fognak foglalkozni. Az előadások mellett a résztvevők a KITE Zrt. szakembereinek gyakorlati bemutatóját is megtekinthetik, amelyen egyebek mellett megismerkedhetnek a palánta előállítás technológiájával a korszerű termálfűtéses Richel-házban, az alkalmazott talajművelési rendszerrel, a hajtatott és a szabadföldi paprika termesztésének technológiájával. A rendezvény keretén belül 8:00-16:00 között a résztvevők a háttéripari cégek kiállítását és bemutatóit is megtekinthetik.

A Magyar Paprika Napja a résztvevők számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény helyszíne a KITE Zrt. derecskei kertészeti telephelye. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?