Teljesen megőrült az időjárás: a kemény fagyok után váratlanul beüt a 25 fok

Teljesen megőrült az időjárás: a kemény fagyok után váratlanul beüt a 25 fok

agrarszektor.hu
Úgy tűnik - egy időre legalábbis biztosan - véget érnek az áprilisi fagyok, és visszatér a tavaszi meleg az országba. A gyors melegedés csütörtökön már nagyrészt mindenhová meghozza a 20 fokos meleget, pénteken pedig 25-26 fok is lehet. A meleg periódus végét ezúttal a vasárnap hozza meg.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Újabb száraz, napos időszak köszönt hazánkra - írja az Időkép. Csütörtökön már gyenge hajnali fagy is csak néhol fordulhat elő, napközben pedig jelentős melegedésre számíthatunk. Legmagasabb hegycsúcsainkat leszámítva mindenütt elérhetjük a 20 fokot, majd pénteken tovább fokozódik a meleg, délen, délnyugaton 25-26 fokot mérhetünk. Erős lesz az UV-sugárzás, országszerte meghaladhatja az UV index az 5-ös szintet, ami figyelmeztetéssel még nem jár, de könnyen bőrleégést okozhat. Akár már 20-30 perc napon töltött idő bőrirritációt válthat ki az érzékenyek körében. 

Csütörtökön még a délnyugati szelet kísérhetik élénk, erős lökések, majd pénteken egy hazánkat érintő hidegfront hatására északnyugatira fordul és ismét megélénkül a szél. A pár fokos, csekély lehűlés csak szombatra érkezik meg, ekkor 18-25 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?