2019. július 15. hétfő Henrik, Roland

Hírek - Növény

Új üzletágvezető a Bayer Hungáriánál

Tora Pétert nevezték ki a Bayer Hungária Kft. cropscience üzletágának új vezetőjévé. Január elsejétől tölti be ezt a posztot.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

 

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

 

Tora Péter a Keszthelyi Agrártudományi Egyetem agrárkémikus szakán végzett 1988-ban, majd 1999-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (jelenleg Budapesti Corvinus Egyetem) MBA-diplomát szerzett – közölte a vállalat. A szakember 2001-ben csatlakozott a Bayer Crop Science-hez és 2010-ig értékesítési vezetőként dolgozott Magyarországon.

2010 és 2015 között vezetői tapasztalatait a Maghreb-országok (Algéria, Tunézia, Marokkó) CropScience-vezetőjeként szélesítette. 2015-től a CropScience-üzletág európai központjában, Lyonban a marketingcsapaton belül commercial excellence managerként dolgozott. 2017 január 1. óta újra Budapesten dolgozik, mint a Bayer Hungária Kft. cropscience üzletágának vezetője.

A társaság nemrég közölte azt is, hogy a cég élére új ügyvezető igazgatót neveztek ki. Január elsejétől Kárpát Krisztina tölti be a posztot.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu