Újabb fagyok jönnek: kemény mínuszokkal indít a hétvége

Újabb fagyok jönnek: kemény mínuszokkal indít a hétvége

MTI
A hétvégén még várható fagy, napközben néhol borús, másutt napsütéses idő várható jellemzően 10 fok körüli maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) országos, középtávú előrejelzéséből.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Pénteken délelőtt még hosszabb időre kisüt a nap, utána erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, de számottevő csapadék nem várható, néhol lehet csak gyenge záporeső. A légmozgás élénk, erős lehet. A leghidegebb órákban mínusz 5 és plusz 2 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet, elsősorban a szélcsendes nyugati tájakon, fagyzugos völgyekben lehet erősebb fagy. Napközben 8-13 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is jellemzően felhős lesz az ég. Napközben legfeljebb néhol alakulhat ki zápor. Hajnalban mínusz 3 és plusz 4, a délutáni órákban általában 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Dél felől egy összefüggőbb csapadéksáv érkezik, amely lassan észak felé helyeződik. Északkelet felé haladva valószínűbb kevesebb eső. A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 1 és 6, a csúcshőmérséklet 8 és 15 fok között alakul, északkeleten lesz enyhébb az idő - írta a meteorológiai szolgálat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?