Váratlan fordulat az időjárásban: mindenkit meglep ma a november

agrarszektor.hu
Éjszaka még többfelé várható eső, zápor, de hajnalra nagy területen megszűnik a csapadék, és már csak északnyugaton, északon eshet. Helyenként átmenetileg kialakulhatnak ködfoltok. Néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. Hajnalra 5 és 10 fok közé fog lehűlni a levegő.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A reggel kezdetén északnyugaton, északon még zárt lehet a felhőtakaró, majd ott is felszakadozik a felhőzet, és mindenütt több-kevesebb napsütésre számíthatunk - írja a met.hu. Kora délutánig északon egyre kevesebb helyen van esély esőre, majd estétől a keleti országrészben szórványosan ismét eshet.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A délkeleti, déli szél több helyen megélénkül, az Észak-Dunántúlon helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul. A talaj hőmérséklete 9 és 11 fok között fog alakulni, 50 centiméteres talajmélységig az ország nyugati, középső és északi részén 90% fölötti, a keleti területeken átlagosan 45%-os a talajnedvesség.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?