2022. június 28. kedd Levente, Irén

Hírek - Növény

Váratlant húzott az időjárás: elképesztő rekordok születtek ma az országban

Egy tized Celsius-fokkal Adonyban megdőlt a mai napra vonatkozó legmagasabb hőmérséklet rekordja az előzetes adatok alapján, ott ugyanis ma 26.9 Celsius fokot regisztrált az Országos Meteorológiai Hivatal (OMSZ). A fővárosban is új rekord született, Újpesten ugyanis 25.1 fokig emelkedett a hőmérséklet.
 
 

Az előzetes adatok adatok alapján egy tized Celsius-fokkal megdőlt a mai napra, azaz vasárnapra vonatkozó legmagasabb hőmérséklet rekordja, Adonyban ugyanis ma 26.9 Celsius fokot regisztrált az OMSZ - közölte Facebook-oldalán a hivatal. Az előző rekord 26.8 Celsius fok volt, amelyet 2012 óta Körösszakál tartott.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A fővárosban is új rekord született, Újpesten ugyanis 25.1 fokig emelkedett a hőmérséklet, ez hét tizeddel haladja meg a 2014-ben mért 24.4 fokot. Országos átlagban 24 fok körül volt a hőmérséklet a legmelegebb órákban, ez tíz fokkal haladja meg az ilyenkor szokásos 14 fokot. Hétfőn még melegebb lesz, újabb rekordokkal - tette hozzá az OMSZ.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben