Vasárnap végre fellélegezhetünk: lehet szabadtéri programot szervezni

agrarszektor.hu
Napközben szép lassan felszakadozik a felhőzet vasárnap, és a nap is kisüt majd hosszabb-rövidebb időre. Estére az ország egész területén megszűnik majd a csapadék, és a legmagasabb hőmérséklet akár 16 fok is lehet.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Vasárnap eleinte erősen felhős idő valószínű, majd napközben felszakadozik, csökken a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap - írja a met.hu. Kezdetben még több, majd egyre kevesebb helyen lehet eső, zápor, keleten, északkeleten egy-egy zivatar, legkésőbb északkeleten szűnik meg a csapadék. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A Dunántúlon az északnyugati, másutt a délnyugati, déli szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 16 fok között alakul.

Címlapkép forrása: MTI/Kovács Attila

 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03