Vége az aranyéletnek: október utolsó hetében nem várt fordulatot vesz az időjárás

agrarszektor.hu
Még bizonytalan mértékű, de határozott lehűlést jeleznek október végére a legfrissebb középtávú előrejelzések. Ez azt jelenti, hogy napokon belül véget érhet a hetek óta tartó indiánnyár.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Jövő hét hétfőn után komoly lehűlés érkezhet Magyarországra, feltámadó északi széllel, és a hónap utolsó napjaiban már a 15 fokot sem fogja elérni a nappali hőmérséklet, emellett a hajnali fagyok is visszatérnek majd - írja az Időképre hivatkozva a 24.hu. Habár az előrejelzések a jövő hetet illetően még elég bizonytalanok, hiszen van olyan, ami tíz, és olyan is, ami mínusz tíz fokott prognosztizál. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A lehűlésért a sarkkör környékéről lezúduló hideg lesz a felelős, ez a légtömeg válthatja majd fel napokon belül a mostani enyhe levegőt. A hónap vége felé egyre gyakoribb lesz a reggeli pára és köd, sőt több helyen napközben is tartósan megmarad. Ezeken a helyeken a nappali hőmérsékletek 10-15 fok közt alakulnak majd, a naposabb, derültebb helyeken marad a 20 fok. A lehűlés emellett jó eséllyel csapadékot is hoz magával. Jelenleg úgy tűnik, a hűvös, őszi idő kitart majd november első napjaiban is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?