Visszavesz a tempóból a tél: rég nem látott arcát mutatja az időjárás a jövő héten

Visszavesz a tempóból a tél: rég nem látott arcát mutatja az időjárás a jövő héten

MTI
A jövő héten is sok lesz a napsütés, de olykor esőre, a hegyekben hózáporra is készülni kell. Emellett ismét többször lesz erős, néhol viharos a szél, derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Hétfőn a köd délelőtti feloszlását követően kisüt a nap. A szél sokfelé élénk, főként a Dél-Dunántúlon erős lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 8 fok között várható, hidegebbre az északkeleti tájakon, enyhébb időre a Nyugat-Dunántúlon lehet számítani. A legmagasabb hőmérséklet 10-18 fok között valószínű északkeleten az alacsonyabb értékekkel.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

Kedden hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Főként északon elszórtan lehet kisebb eső, zápor. A szél nagy területen megerősödik, az Észak-Dunántúlon néhol viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 2-9, napközben 9-15 fok lesz.

Szerdán délutántól egyre többfelé várható eső, estétől északnyugaton néhol havas eső is lehet. Helyenként megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 8-12 fok között valószínű.

Csütörtökön napos idő lesz. Eleinte főként keleten zápor, a hegyekben hózápor is előfordulhat, majd megszűnik a csapadék. Többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Pénteken néhány órára mindenütt kisüt a nap. Elszórtan zápor, északon, északkeleten néhol hózápor előfordulhat. A szél többfelé megélénkül, majd megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban mínusz 5 és plus 2, napközben plusz 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton néhány órás napsütés mellett helyenként alakulhat ki zápor. A szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a legmagasabb hőmérséklet 6 és 12 fok között valószínű.

Vasárnap több helyen alakul ki eső, zápor. A szél többfelé erős, néhol viharos lesz. A minimumhőmérséklet plusz 3 és 8, a maximumhőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?