A Cargilltól vásárolt telephelyeket Bige László cége

agrarszektor.hu
Hat telephelyet vásárolt a Bige László milliárdos nagybefektető tulajdonában lévő Bige Holding cégcsoport a Cargill Magyarország Zrt.-től. A holding közlése szerint a telephelyeken lévő raktárak csomagolt műtrágya, termény, vetőmag és növényvédő szer tárolására egyaránt alkalmasak.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Bige Holdinghoz tartozó pétfürdői Nitrogénművek Zrt. Somogy megyében Barcson, Nagyatádon és Kiskorpádon, Tolna megyében Hőgyészen és Nagydorogon, Békés megyében pedig Nagykamaráson vásárolt telephelyeket a Cargill Magyarország Zrt.-től. Ezzel a cégcsoport magyarországi telephelyeinek száma 10-re bővült, mivel a szintén holdingtag NZRT-TRADE Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállón, a Békés megyei Sarkadon és a Bács-Kiskun megyei Bátmonostoron, míg a Nádudvari Agrokémiai Kft. a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron üzemeltet telephelyet. (Külföldön pedig a Nitrogénművek Zrt. romániai leányvállalata is vásárolt nemrég Romániában, Temes megyében két telephelyet).

Zöldítés, új élelmiszeripari GINOP források, uniós pályázati dömping, agrárfinanszírozás, versenyképes húsmarhatartás - és ez még csak néhány téma, amelyekről az idei hajdúböszörményi Kelet-magyarországi Agrárfórumon hallhat! Nemcsak szakmai program hanem kiváló kapcsolatépítési lehetőségek és egyedülálló attrakciók is várják: versenytraktorok, traktorhúzó verseny, 3 napos agrárexpó, traktorkarnevál. Kattintson a részletes programért és jelentkezzen azonnal!


A telephelyeken elhelyezkedő raktárak alkalmasak csomagolt műtrágya mellett termény, vetőmag és növényvédő szer tárolására - közölte a cégcsoport. A telephelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a vonzáskörzetében gazdálkodó Partnereink kiszolgálását még magasabb színvonalúvá tegyük. A Bige Holding a közeljövőben további telephelyek vásárlását tervezi belföldön és exportpiacain egyaránt.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03