Bálint gazda 97 évesen is simán veri Majkát és Liptait

agrarszektor.hu
Több mint 345 ezer követője van Bálint gazdának a Facebookon, és ezzel olyan hírességeket is megelőz, mint például Majka vagy Liptai Claudia. A 97 éves szakember ma is tele van életkedvvel, új könyvének anyagát például mostanában adta át kiadójának.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Rengeteg követője van Bálint Györgynek a Facebookon - számolt be a Hot!. A Bálint gazdaként ismert "médiakertész" a 345 ezres követői létszámmal megelőzi például Majkát, akinek 325 ezres, vagy Liptai Claudiát, akinek 115 ezres rajongói bázisa van.

MTI-fotó: Kallós Bea

Bálint gazda saját maga kezeli Facebook oldalát, és 97 éves kora ellenére tele van életkedvvel. Minden nap dolgozik, cikkeket ír, új könyvének anyagát pedig a napokban adta le a kiadónak.

Bálint György ma is érzi annak a balesetnek a következményeit, amelyet néhány éve szenvedett el. Félévente például korházba kell vonulnia, ahol infúziókat kap. Ma a nála 27 évvel fiatalabb feleségével, Antóniával él. Összesen egyébként négyszer nősült, de csak három felesége volt, mivel első feleségével kétszer házasodott össze.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?