2017. június 28. szerda Levente, Irén

Hírek - Növénytermesztés

Gazdáknak okosan! (x)

Legyen akár kukorica- vagy kalászostermesztő, a BASF Kedvezményklubjában biztosan jól jár a 2016-os szezonban. A termelők immár egyetlen regisztrációval elérhetik az Agrodivízió által biztosított összes online kuponkedvezményt.
Feliratkozom az agrárszektor.hu hírlevélre

A kuponigénylők a jól bevált Jumbo ®Extra OD kukorica gyomirtó szer és a Tango ®Star kalászos gombaölő szer mellett immár az Opera ®New AgCelence(r) gombaölő szert is kedvezményesen szerezhetik be a BASF akciójában részt vevő kereskedőpartnerektől az idei évben, amennyiben március 21-ig leadják kuponigénylésüket a www.kedvezmenyklub.basf.hu weboldalon.

Az elérhető nettó kedvezmények a következők:

• Jumbo ®Extra OD -5000Ft/csomag,
• Tango ®Star -1000Ft/l
• Opera ®New -800Ft/l

Az oldal használata egyszerű. Amennyiben a termelő a korábbi években részt vett a Tango ®Star vagy Jumbo ®Turbo/Extra kuponakciókban, akkor nem szükséges újra regisztrálni. A kuponigénylő azonnal beléphet meglévő felhasználó nevével és jelszavával, és leadhatja igénylését. Amennyiben új résztvevő, néhány adat megadása után, azonnal hozzájuthat a jelentős kedvezményt biztosító kuponokhoz.

És ez nem minden!

A Tango Star Klubkártyával rendelkező, hűséges vásárlóknak az idei évben is exkluzív kedvezményeket kínálnak mind a Tango Star, mind az Opera New gombaölő szerekre, amennyiben korábbi felhasználónevükkel belépnek az oldalra. Az ajánlat részleteit az érintett termelők szintén a weboldalon olvashatják.

Érdemes már ma felkeresni a BASF Kedvezményklub ( www.kedvezmenyklub.basf.hu) weboldalát, és leadni a kuponigénylést, mert az elérhető kedvezményekkel jelentősen csökkenthető a védekezések hektárköltsége.

(x)


 

A címlapról ajánljuk

Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

A szakértő szemével

Fórián Zoltán
vezető agrárszakértő
Takarékbank Agrár Központ

Itt keressen minket
© 2015. Agrárszektor.hu