Kiskertbarát vagy? Balkonkertészkedsz? Akkor ez a fejlesztés tetszeni fog! (x)

agrarszektor.hu
Ahogy visszatérő Olvasóink már bizonyára tapasztalták, júniustól új tartalmakkal találkozhatnak az agrárszektor.hu látogatói. Idei évünk a fejlesztésekről szól: ennek egyik első jele a Kiskertblogger megjelenése, ami már a néhány hónapos tesztidőszak alatt az Olvasók kedvencévé vált.

A Kiskertbloggerrel egy új célcsoport felé szeretnénk nyitni, új rovatunkban nem feltétlenül a mezőgazdasági szakemberek, hanem a növénytermesztés iránt hobbiszinten érdeklődők, a kiskerttulajdonosok és a városi kertészek kaphatnak hasznos és érdekes információkat, gyakorlati tanácsokat.

EZ IS ÉRDEKELHET
Az oldalon szereplő tematikus hírek, tippek, tanácsok közérthető nyelvezettel íródnak, és minden esetben szezonálisak és aktuálisak is egyben - így hasznosak lehetnek a nagyvárosi bérházak balkonjaitól egészen a gyümölcsösökig.

EZ IS ÉRDEKELHET
Szakújságíróink nemcsak a legújabb technológiákat mutatják be, hanem olyan praktikus megoldásokra is felhívják a figyelmet, amelyekkel hatékonyabb lehet a paradicsomtermesztés, a fűszernövények felhasználása, az öntözés, a metszés vagy a növényvédelem, de a releváns kapcsolódó témák, mint a környezetvédelem vagy az okostechnológiák szintén visszaköszönnek a blog oldalairól.

 

A Kiskertblogger válaszol
Új rovatunk célja, hogy valós, gyakran felmerülő, gyakorlati problémákra adjon választ, ezért szeretnénk Olvasóinkat is bevonni a munkánkba. Ha növénytermesztéssel, kiskerti vagy balkonkertészkedéssel kapcsolatos kérdése, témafelvetése van, írjon bátran a
kiskertblogger@portfolio.hu 
e-
mail címre.
 
A feltételezhetően sokakat érintő kérdéseket igyekszünk összegyűjteni, és mielőbb megválaszolni, a releváns témajavaslatokat pedig feldolgozni. Reméljük közös munkánk sok Olvasónk számára nyújt majd hasznos tartamakat és egyszerű megoldásokat.

 

Portálunk fejlesztése tovább folytatódik:

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy olvasóink részéről komoly igény érkezik a közérthető, hétköznapi problémákra megoldást nyújtó tartalmak iránt. Amellett, hogy az agrárszektor.hu továbbra is a magyar médiapiac egyik vezető agrárgazdasági oldala marad, szeretnénk folyamatosan nyitni a szélesebb közönség irányába. A következő hónapokban több technikai és tartalmi újdonsággal is találkozhatnak az olvasók. Olyan nagy léptékű, komoly technikai hátteret igénylő, magas hozzáadott értékű fejlesztések érkeznek, amelyek elsősorban az agrárvállalatok és gazdálkodók gyakorlati üzleti tevékenységét támogatják.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55