Négyen haltak meg növényvédő szer miatt Texasban

agrarszektor.hu
Négy gyerek vesztette életét egy texasi családi házban, ahol mérges gáz keletkezett egy rosszul kezelt növényvédő szer miatt. Az egyik családtag vízzel keverte az alumínium-foszfid tartalmú anyagot, amelyből a gáz fejlődésnek indult. Egy hasonló tartalmú szer nemrég Miskolcon robbanást okozott.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A 7 és 17 év közötti négy texasi gyermeket nem tudták megmenteni, további öt embert szállítottak kórházba, de megfigyelés alatt vannak a helyszínre kiküldött tűzoltók - írja a CNN-re hivatkozva az Index.

Az alumínium-foszfidok vízzel keverve robbanásveszélyesek is. Néhány évvel ezelőtt Miskolcon egy férfi hasonló szert öntött ki a szennyvízcsatornába, ami robbanáshoz vezetett. A balesetben szerencsére senki sem vesztette életét.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?