SAJTÓKÖZLEMÉNY: Már igényelhetik támogatásuk kifizetését az erdészek - emlékeztet a Magyar Agrárkamara

agrarszektor.hu
Február 1-től nyújtható be kifizetési kérelem az erdészeti célra használt géppark fejlesztéséhez és korszerűsítéséhez. Erről a 20/2012. (I.20.) számú MVH Közlemény tartalmaz részleteket. A kifizetési kérelmet 2012. február 1-től 2012. május 31-ig, postai úton lehet benyújtani az ügyfél lakóhelye vagy székhelye szerinti MVH megyei kirendeltséghez az MVH által rendszeresített formanyomtatványon - olvasható a Magyar Agrárkamara közleményében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Azon ügyfelek jogosultak a kérelem benyújtására, akik az MVH által kibocsátott jogerős támogatási határozattal rendelkeznek.
Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevételének általános szabályairól szóló 23/2007. (IV.17.) FVM rendelet 36/E. §-a lehetőséget nyújt kifizetési kérelem benyújtására a korábban géptámogatás iránti kérelmet benyújtott azon ügyfeleknek, akik támogatási kérelmüket 2010. június 1. és 2010. június 30. között adták be és még nem nyújtották be első kifizetési kérelmüket.
Ugyanazon jóváhagyó támogatási döntés alapján egy naptári évben legfeljebb két alkalommal nyújtható be kifizetési kérelem. Az utolsó kifizetési kérelmet legkésőbb a művelet megvalósulását követő egy éven belül, de legkésőbb 2015. január 31-ig kell benyújtani.

Kifizetési kérelem akkor nyújtható be, ha az ügyfél nem áll csőd-, felszámolási, végelszámolási eljárás, adósságrendezés alatt.

A kifizetési kérelmet érdemi vizsgálat nélküli elutasítja az MVH, amennyiben a kifizetési kérelem nem tartalmazza a főlapot vagy az intézkedésben való részvételre vonatkozó jogszabályban meghatározott betétlapokat, vagy bármelyiket az igény érvényesítésére jogosult aláírásával a nyomtatványon megjelölt helyen nem hitelesítette - figyelmeztet a Magyar Agrárkamara.

A kifizetési kérelem benyújtása előtt a 144/2008. (XI.7.) FVM támogatási rendelet és a 23/2007. (IV.17.) FVM végrehajtási rendelet alapos tanulmányozása szükséges (különösen az utóbbi 2011. december 22-én hatályba lépett módosításra) - hívja fel a figyelmet a Magyar Agrárkamara.

Forrás: MA

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?