Újévi vezércsere a Syngentánál

agrarszektor.hu
Visszavonul a svájci Syngenta vezetéséből Michel Demaré, a vállalat alelnöke és igazgatósági tagja. 2018. január 1-jétől Jürg Witmer jelenlegi igazgatósági tag vette át Demaré feladatait, valamint csatlakozott a testülethez Carl Casale is, aki korábban a CHS Inc. amerikai mezőgazdasági vállalat vezérigazgatója volt. A személyi változások összefüggnek azzal, hogy a kínai ChemChaina megveszi a Syngentát.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Michel Demaré, a mezőgazdasági inputgyártó Syngenta korábbi elnöke, jelenlegi alelnöke és igazgatósági tagja úgy döntött, visszavonul a cég vezetéséből. Demaré feladatait Jürg Witmer vette át 2018. január elsejétő az igazgatóságban, aki 2006 óta tagja a Syngenta testületének. 

Emellett független igazgatóként csatlakozik a Syngentához Carl Casale, a CHS Inc. amerikai mezőgazdasági vállalat korábbi vezérigazgatója is. Casale hat évet töltött a CHS Inc.-nél, korábban pedig 26 évig az amerikai Monsantónál dolgozott.

A vezetői változások összefüggnek azzal, hogy a kínai ChemChina megveszi a Syngentát. Michel Demaré az adásvétel 2016. februári bejelentése után elfogadta Ren Jianxin ChemChina-elnök ajánlatát, hogy a tranzakció lezárásáig maradjon a Syngenta igazgatóságában. Demaré fő feladatai közé az adásvétel menedzselése és az új irányítás kialakítása tartozott a stratégiai és operatív változtatásoknál. Két év után úgy érzem, közreműködtem mindabban, amiben lehetett - indokolta a mostani visszavonulást Demaré.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?