Az MFB TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram 2020 kapcsán igénybe vehető kamattámogatáshoz szükséges nyomtatványokról

A Magyar Államkincstár 73/2022. (XI. 2.) számú KÖZLEMÉNYE az MFB TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram 2020 kapcsán igénybe vehető kamattámogatáshoz szükséges nyomtatványok rendszeresítéséről

I. Jogszabályi alap

Az MFB TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram 2020 kapcsán kamat megfizetéséhez igénybe vehető csekély összegű támogatásról szóló 49/2015. (VIII. 12.) FM rendelet alapján vissza nem térítendő támogatás vehető igénybe. Kamattámogatást a hitelprogram keretében felvett hitelhez a termelői szerveződések igényelhetnek, amennyiben kamattámogatási, illetve támogatáslehívási kérelmet nyújtanak be a Magyar Államkincstárhoz (a továbbiakban: Kincstár).

II. Ügyfél-nyilvántartási kötelezettségek

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ügyfél nyilvántartásba vételére, valamint a nyilvántartásba vett adatokra vonatkozó változás-bejelentési kötelezettségének teljesítésére az Egységes Mezőgazdasági Ügyfél - nyilvántartási Rendszerbe történő nyilvántartásba vétel és változás bejelentés szabályairól szóló 58/2021. (VII. 21.) számú Kincstár Közlemény (amely elérhető a közlemény számára kattintva, vagy a következő elérési útvonalon: www.mvh.allamkincstar.gov.hu / Ügyfélnyilvántartás) rendelkezései irányadóak.

A Kincstár a kérelmek ügyintézését részben az ügyfél-nyilvántartásában szereplő adatok alapján végzi, ezért kérjük, fordítson kiemelt figyelmet arra, hogy a Kincstár ügyfélnyilvántartási rendszerében szereplő adatai naprakészek legyenek, és tegyen eleget a nyilvántartáshoz kapcsolódó változás-bejelentési kötelezettségeinek is.

További részletek az alábbi linken érhetők el: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/kozlemenyek/-/kozlemeny/73-2022-xi-2-szamu-kincstar-kozlemeny

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!