2020. augusztus 15. szombat Mária

Pályázatok (6. oldal)

Ne maradjon le egyetlen mezőgazdasági pályázattal kapcsolatos hírről sem! Kíváncsi, hogy mik az aktuális agrár pályázatok és hogyan indulhat rajtuk? Olvassa el híreinket!

Változás bejelentés a VP3-14.1.1-16 kódszámú "A tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás” jogcím kapcsán

2020. május 26., kedd 10:10
Kitöltési útmutató a VP Tejágazat szerkezetátalakítás jogcímhez kapcsolódó változások elektronikus úton történő bejelentéséhez.

A 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 86. § (1) bekezdése alapján a kedvezményezettnek a támogatási szerződésben rögzített, vagy bármely, e rendelet alapján szolgáltatott adataiban változás következik be, vagy a projekt műszaki, szakmai tartalma, költségvetése, vagy a támogatás egyéb feltételei változnak, a kedvezményezett a tudomására jutástól számítatott nyolc napon belül köteles azt bejelenteni az irányító hatóságnak.

Jelen tájékoztatóhoz mellékelt kitöltési útmutató ezen változások bejelentésében segíti az érintett Kedvezményezetteket.

Regisztrációval kapcsolatos kérdés

2020. május 22., péntek 13:40
Regisztrációval kapcsolatos kérdés
Kérdésem az, hogy...
Válasz az, hogy

teszt2

2020. május 22., péntek 13:30
fbbf

test2

2020. május 22., péntek 13:07
teszt
fsdgsfdgsfdggg

teszt1

2020. május 22., péntek 13:06
teszt
svgfsgfsdgfsdg

44/2020. (V. 21.) számú Kincstár Közlemény

2020. május 21., csütörtök 20:08

Termeléshez kötött növénytermesztés támogatás bizonylat adatmegadás kitöltési segédlet

2020. május 19., kedd 12:41

Ha a kérelme tartalmaz olyan táblát, amelyre olyan termeléshez kötött növénytermesztési támogatást igényelt, melynek igényléséhez előírás a minősített szaporítóanyag igazolás megléte, akkor az igényléshez további adatmegadás szükséges.

A Termeléshez kötött növénytermesztés támogatása adatblokkban a minősített szaporítóanyag beszerzését alátámasztó dokumentum(ok)on szereplő adatokat kell megadni.

Kérjük használja a kitöltési segédletet.

Termeléshez kötött növénytermesztés támogatás adatblokk jelent meg a kérelmen, mi a teendő"

2020. május 18., hétfő 7:46

Ha a kérelme tartalmaz olyan táblát, amelyre olyan termeléshez kötött növénytermesztési támogatást igényelt, melynek igényléséhez előírás a minősített szaporítóanyag igazolás megléte, akkor az igényléshez további adatmegadás szükséges.
A Termeléshez kötött növénytermesztés támogatása adatblokkban a minősített szaporítóanyag beszerzését alátámasztó dokumentum(ok)on szereplő adatokat kell megadni.
Kérjük használja a kitöltési segédletet.

Kitöltési útmutató a megállapodások és megállapodás-módosítások adatainak a megállapodás/megállapodás-módosítás jóváhagyása iránti kérelem benyújtására szolgáló elektronikus kérelembenyújtó felületen, Excel táblázatokkal történő rögzítéséhez

2020. május 15., péntek 16:16
Kitöltési útmutató az iskolagyümölcs- és iskolazöldség-program keretében a megállapodások és megállapodás-módosítások adatainak a megállapodás/megállapodás-módosítás jóváhagyása iránti kérelem benyújtására szolgáló elektronikus kérelembenyújtó felületen, Excel táblázatokkal történő rögzítéséhez

Excel táblázatok a megállapodások és megállapodás-módosítások adatainak feltöltéséhez (2020/2021. tanév)

2020. május 15., péntek 16:07
A 2020/2021. tanévi megállapodás/megállapodás-módosítás jóváhagyása iránti kérelem kapcsán benyújtani kívánt megállapodások és megállapodás-módosítások adatainak elektronikus felületre történő feltöltésére szolgáló Excel táblázatok

Tájékoztató a több tartási hellyel rendelkező állattartókat érintő adategyeztetésről

2020. május 12., kedd 13:06

A hatékony járványügyi intézkedések előfeltétele, hogy a hatóság pontos információval rendelkezzen minden állatról, azaz tudja, hogy egy adott tenyészetben hány állatot tartanak. A több tartási hellyel rendelkező állattartóknak legkésőbb 2020. május 15-ig kell nyilatkozniuk a pontos adatokról a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) e célra létrehozott elektronikus felületén.

A Magyar Államkincstár (Kincstár) felhívja a kérelmezők figyelmét, hogy fenti adategyeztetést a megjelölt határnapig kötelesek teljesíteni, melyről tájékoztató és az eljárásrendek megtalálhatóak a NÉBIH honlapján.

Felhívjuk a gazdálkodók figyelmét, hogy amennyiben olyan támogatási igényléssel rendelkeznek, melyhez kapcsolódóan az állatok tenyészete/tartási helyének ismerete és nyomon követése a támogatás odaítélésének egyik feltétele, úgy az alábbiak szerint járjanak el:

Anyatehéntartás támogatás: lehetőleg az egységes kérelem benyújtását megelőzően teljesítsék adategyeztetési kötelezettségüket, annak érdekében, hogy a benyújtó felületen már a valós állapotnak megfelelően rögzíthessék a tenyészet azonosítóját. A korábban benyújtott Egységes kérelem esetén a tenyészetkód módosulását követő 15 napon belül adatváltozás benyújtásával szükséges bejelenteni az új tenyészetkódot.

Anyajuhtartás támogatás: az intézkedés tekintetében a birtokon tartási időszak alatt történt új tenyészet bevonása esetén szintén 15 napos határidővel adatváltozás benyújtásával szükséges bejelenteni az új tenyészetkódot. FIGYELEM! Új instruktori igazolás kiadására nem kerül sor, azt csatolni az adatváltozáshoz nem szükséges!

Tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás: a kedvezményezetteknek az új tenyészet bevonásának napjától számított 15 napon belül elektronikus úton változás bejelentés benyújtásával szükséges bejelenteni az új tenyészetkódot.

Tejhasznútehén-tartás támogatás, és a hízottbika-tartás támogatás jogcímek esetében a fenti adategyeztetési kötelezettség további bejelentési kötelezettséget nem okoz!

Az adatváltozás, illetve változás bejelentéssel kapcsolatos, kitöltést segítő felhasználó tájékoztatók az alábbi linken érhetőek el:

Adatváltozás:

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/e-ugyintezes

Változás bejelentés:

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/tamogatasok-listazo/-/tamogatas/3101643/tajekoztatok/valtozas-bejelentes-a-vp3-14-1-1-16-kodszamu-a-tejagazat-szerkezetatalakitasat-kisero-allatjoleti-tamogatas-jogcim-kapcsanItt keressen minket
© 2017. Agrárszektor.hu