2020. június 1. hétfő Tünde

Pályázatok

Haszongalamb vásárláshoz nyújtott támogatás

2019. szeptember 28., szombat 8:47

Jogcím/intézkedés célja

A haszongalamb vásárlásához nyújtott csekély összegű támogatásról szóló 39/2019. (VIII. 23.) AM rendelet alapján vissza nem térítendő mezőgazdasági csekély összegű támogatás igényelhető haszongalamb (72 órás vagy ennél idősebb, hústermelésre szánt vagy e szárnyaskategória előállítását célzó tenyésztési program keretében, fogságban nevelt galamb) támogatási időszakban történt vásárlása esetén.

Támogatás jogosultja

A támogatás igénybevételére az a kérelmező jogosult, aki a támogatási időszakban legalább 400 haszongalambot vásárolt, amelyeket állandó lábgyűrűvel láttak el.

A támogatás mértéke

A vásárolt haszongalamb ellenértékének 75%-a, de legfeljebb 6000 forint/haszongalamb azzal, hogy az nem haladhatja meg a kérelmező és a vele egy és ugyanazon vállalkozásnak minősülő vállalkozás rendelkezésére álló szabad csekély összegű támogatási keretet.

Általános információk

Az ügyfél-nyilvántartási rendszerrel, a vis maior esemény bejelentésével, illetve a csekély összegű támogatásokkal kapcsolatos általános információk a Támogatások / Ügyfélnyilvántartás, Horizontálisan kezelt jogosultsági feltételek és Ügyfélszolgálat menüpont alatt érhetőek el.


Vissza

A szakértő szemével

Támogató:
Itt keressen minket
© 2017. Agrárszektor.hu