Módosult a Pályázati Felhívás dokumentációja

2022.12.20. napján módosítás történt a VP3-14.1.3-22 kódszámú, Kiskérődző állatjóléti támogatás című Pályázati Felhívás (a továbbiakban: Felhívás) 3.4.1.1 Műszaki és szakmai elvárások pont, IV. Endoparazita (belső élősködők) fertőzöttség ellenőrzése bekezdésben az ellenőrzési időszakok vonatkozásában, amely változás a kapcsolódó mellékletekben is átvezetésre került. A Felhívás szövegezését követve az alábbiak szerint módosult az érintett pont:

„1. Endoparazita (belső élősködők) fertőzöttség ellenőrzésének évente legalább 2 alkalommal, február 1. – április 30. között és szeptember 1. - november 30. között kell megtörténnie. A vizsgáló laboratórium által megadott eljárás szerint bélsár mintát kell gyűjteni és a mintákat el kell küldeni a laboratórium részére. A kiskérődzőket a bélsár vizsgálat eredménye alapján kell a kezelő állatorvos utasítása szerinti szerrel és dózisban kezelni.”

Felhívjuk kérelmezőink figyelmét, hogy a kötelezettségvállalási időszakra a módosítás alapján készüljenek és a módosított nyomtatványon szükséges az Állatjóléti előírások nyilvántartási naplóját vezetni.

A változásokkal kapcsolatos pályázati közlemény az alábbi oldalon érhető el:

https://www.palyazat.gov.hu/megjelent-a-kiskrdz-llatjlti-tmogats-cm-vp3-1413-22-kdszm-felhvs

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!