Új verzió érhető el a mobilGAZDA applikációra

Az alkalmazás új verziója számos kényelmi változtatást, technikai és felületi módosítást tartalmaz, továbbá applikáción keresztül is igényelhetővé vált az Ügyfél Tájékoztatási Rendszerből lekérdezhető kivonat.

Az ÜTR-kivonat igénylése funkció lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a lekérdezés napjától visszamenőleg tetszőleges kezdetű időintervallumra szűrve hiteles dokumentum formájában elérjék az elmúlt években elnyert támogatások és kifizetett támogatások PDF formátumú kimutatását, ezáltal maguk számára elmenthetik a kimutatást, illetve hitelesen tudják igazolni harmadik fél felé a Magyar Államkincstártól elnyert/kifizetett támogatásokat (pl.: bankhitel felvétele, adóbevallás készítése esetén).

A mobilGAZDA zavartalan működése érdekében kérjük, hogy amennyiben nincs beállítva mobileszközükön az alkalmazás automatikus frissítése, abban az esetben frissítsék manuálisan a Google Play, illetve az App Store áruházakban.

Az alkalmazást a jövőben folyamatosan újabb funkciókkal bővítjük és továbbfejlesztjük, hogy minél inkább megfeleljen a felhasználók igényeinek.

Javasoljuk, hogy a fent említett funkciók eléréséhez töltse le Ön is a mobilGAZDA applikációt!

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!