2700 megawattos biomassza erőművel is növelné az energiabiztonságát India

agrarszektor.hu
Majdnem kétnapos áramkimaradás után még eltökéltebb az indiai kormány, hogy megújuló energiaforrásokból - köztük egy 2700 megawattos biomassza erőművel - javítsa az ország energiabiztonságát.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Majdnem kétnapos áramkimaradás után még eltökéltebb az indiai kormány, hogy megújuló energiaforrásokból - köztük egy 2700 megawattos biomassza erőművel - javítsa az ország energiabiztonságát.

India egy 2700 megawattos biomassza erőmű mellett 2100 megawattos vízierőművel, 10 megawattos naperőművel és 15 ezer megawattos szélerőművel növelné az energiabiztonságát, miután augusztus elején 2 napig áramkimaradás volt az országban, és milliók maradtak áram nélkül, írta a biofueldigest.com.

Számos nagyvárosban teljesen elment az áram, és megbénult az egész tömegközlekedés. Néhány városban sikerült fél nap alatt helyreállítani az áramkimaradást, de több nagyvárosban több mint másfél napot kellett várni a helyzet normalizálódására.

Májusban az indiai kormány bejelentette, hogy több mint megkétszerezi 53 ezer megawattra a megújuló energiaforrásból történő energiatermelését 2017-re.
Az energiaügyi miniszter azt nyilatkozta az áramkimaradás után, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy kivizsgálják, mi okozta a történteket, és megtalálják a megfelelő megoldásokat, hogy ez többé ne fordulhasson elő, és a megújuló energiaforrások bevetését is az energiabiztonság szolgálatába állítják.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13