Felrobbant egy földgázvezeték Ungváron

agrarszektor.hu
A kárpátaljai megyeszékhely, Ungvár és a környező települések földgázellátás nélkül maradtak, mikor hétfőn, földmunkák során felrobbant az egyik gerincvezeték.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kórházi jelentések szerint válságos illetve súlyos a három sérült állapota, akik a robbanás helyszínén, egy kávézóban tartózkodtak a baleset pillanatában. A detonáció következtében a kávézó női alkalmazottjának testfelülete 90 százalékos, két vendégé 50 és 30 százalékos égési sérüléseket szenvedett. 

Kárpátalja megyei állami közigazgatási hivatal keddi közlése szerint az engedély nélkül végzett földmunkálatok során megsérült gázvezetéket helyreállították, de még néhány nap, míg helyreáll a város normális, akadálymentes gázellátása.

További probléma, hogy a robbanás óta Ungvár kilenc utcájában nincs áramszolgáltatás, sőt, az áramszünet következtében 300 köbméter tisztítás nélküli kommunális szennyvíz ömlött az Ung folyóba.

Az Uzsoki-hágó irányában a vonatközlekedés is szünetel - számol be a hvg.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?