2019. szeptember 22. vasárnap Móric

Hírek - Piac

Felrobbant egy földgázvezeték Ungváron

A kárpátaljai megyeszékhely, Ungvár és a környező települések földgázellátás nélkül maradtak, mikor hétfőn, földmunkák során felrobbant az egyik gerincvezeték.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Kórházi jelentések szerint válságos illetve súlyos a három sérült állapota, akik a robbanás helyszínén, egy kávézóban tartózkodtak a baleset pillanatában. A detonáció következtében a kávézó női alkalmazottjának testfelülete 90 százalékos, két vendégé 50 és 30 százalékos égési sérüléseket szenvedett. 

Kárpátalja megyei állami közigazgatási hivatal keddi közlése szerint az engedély nélkül végzett földmunkálatok során megsérült gázvezetéket helyreállították, de még néhány nap, míg helyreáll a város normális, akadálymentes gázellátása.

További probléma, hogy a robbanás óta Ungvár kilenc utcájában nincs áramszolgáltatás, sőt, az áramszünet következtében 300 köbméter tisztítás nélküli kommunális szennyvíz ömlött az Ung folyóba.

Az Uzsoki-hágó irányában a vonatközlekedés is szünetel - számol be a hvg.hu

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu