Golf rendezvény sátorral (x)

agrarszektor.hu
A golf aktív sport, amely pontosságot és koncentráltságot igényel. Ez a zöld sport egy csodálatos hobbi, amely a címke és az előírt ruházat szabályainak betartását igényeli.

Golfot olyan emberek játszák, akik imádják a tiszta levegőt, a természetet, aki pár órára ki akr szabadulni a nagyvárosból. Forró nyári napokon nemlehet kibírni a tűző napon. Az égető nap sugarai ellen védekezhet többféle módon, pl. egy rendezvénysátorkiváló teret hoz létre, amely alá menekülhet. 

 

 
A rendezvénysátor előnyei

Fő feladata, hogy védelmet és kellemes árnyékot biztosítson az tűző naptól. Ideális bármilyen időjárás esetén.

A sátor falai vízhatlanok, így ideálisan védve lesz a eső esetében. A váz szerkezetét több típusú modell közül kiválaszthatja.

A rendezvénysátrak könnyű alumínium szerkezetét azonnal kedvelni fogja a súlyuk miatt. Az ollós rendszernek köszönhetően könnyedén szerszámok nélkül, pillanatokon belül feltudja álítani a sátrat. A sátor súlya fontos tényező vásárláskor. Az acélszerkezetekhez képest az alumínium egyharmaddal könnyebb és nem rozsdásodik. Hatszög alakú lábak biztosítják a sátor tökéletes stabilitását.

A tető vízhatlan, az oldalfalakat tépőzár segítségével kell rögzíteni a tetőponyvához, majd teljs hosszában a sátor sarkán cippzárral összecsatolhatja az oldalfalakat. A sátrak különböző méretben és színben vásárolhatók, így tökéletesen hozzáigazíthatja a sátrát a környezethez. A sátrakat cövekekkel kell rögzíteni vagy homog zsákokkal.

 
Ha már készen áll a tetőfedés, pár tanácsot adunk Önnek, hogyan készüljön fel a játszótérre.
Viseljen könnyű világos ruhát, kényelmes cipőt, és viseljen kalapot vagy sapkát napellenzővel a feje megvédésére.

A víz fogyastása nagyon fontos a sporttevékenységben. Tiszta vizet vagy gyümölcslevet ajánlunk fogyasztani. Kerülje a hideg és magas cukortartalmú italokat. 

Kiváló energiaforrás a banán, a dió vagy a mandula. 

Élvezze ki ezt a csodálatos sportot a természetben.

 

(X)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03