2020. szeptember 30. szerda Jeromos

Hírek - Piac

Három évtizede töretlen siker Bábolnán(x)

Az elmúlt évi kihagyás után az idén rendhagyó időpontban, augusztus 31-szeptember 3. között várja az érdeklődőket Magyarország egyik legrégebbi agrárkiállítása. A kiállítók száma és a lefoglalt négyzetméterek is bizonyítják, hogy Bábolna az évek során nem veszített népszerűségéből.
 
 

A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. legfontosabb feladatai között szerepel a történelmi lótenyésztés, a génmegőrzés folyamatossága, a műemlék együttes fenntartása, valamint a hagyományok ápolása. Emellett a cég stratégiai és üzleti tervében kiemelt helyen szerepel a Bábolnai Gazdanapok sikeres és eredményes megrendezése. Ez a kiállítás 30 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a kiállítók és látogatók előtt.

Az elmúlt évi kihagyás után az idén rendhagyó időpontban, augusztus 31-szeptember 3. között várja az érdeklődőket hazánk egyik legrégebbi agrárkiállítása.

A kiállítók száma és a lefoglalt négyzetméterek is bizonyítják, hogy Bábolna az évek során nem veszített népszerűségéből. A kiállítók elégedettségét jelzi a visszatérő, törzskiállítók magas aránya, továbbá nőtt az általuk lefoglalt átlagos területnagyság is. Mindamellett új részvevők is bizalmat szavaztak a rendezvénynek: 2014-ben a kiállítók 15 százaléka volt új partner, de már az idén is vannak megtisztelő „első résztvevők”.

A rendező Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. mindent megtesz azért, hogy a szakemberek szívesen jöjjenek Bábolnára. A széles termék- és technológiai kínálat mellett szakmai programokon is részt vehetnek az érdeklődők. Az idei esztendőben, csakúgy mint az elmúlt elmúlt harminc év során Bábolna átfogó képet ad a legkorszerűbb gépkínálatról, vetőmag, műtrágya- és növényvédőszer-választékról. Évek óta bemutatkoznak a kiállításon a finanszírozással foglalkozó bankok, a pályázatfigyelő és -író cégek csakúgy mint a jövő agrárgenerációját oktató egyetemek.

A kiállítás tematikájában elsődleges szerepet kap az erő- és munkagépek bemutatása. Itt megtalálható a technika és technológia csúcsa, de az egyszerűbb gépek és gépkapcsolások is megtekinthetők ezen a szakkiállításon.

A szervezők 2014-ben bevezették a látogatók szakmai előregisztrációját, mellyel tovább erősítik a szakmaiságot. A Ménesbirtok lovaséletben vállalt meghatározó szerepe miatt a rendezők elengedhetetlennek tartják a lovak és a lovassportok megjelenését. Az idei kiállítás alatt rendezik az Országos Díjugrató Bajnokságot, melyen a magyar díjugrató sport legjobbjai versenyeznek egymással. A nagyközönség a kiállítás meglátogatása mellett így bepillanthat a legnépszerűbb szakág, a díjugratás világába. Az elmúlt években nagy érdeklődés kísérte a lovasbemutatók mellett a Szapáry kastély idegenvezetéssel egybekötött látogatását, mely igazi kuriózum a Bábolnára érkező látogatók számára.

Az elmúlt három évtizedben Bábolna bizonyította, hogy az 1977-ben első ízben tartott rendezvénnyel hagyományt teremtett. Ezt sikerült az évek során addig fejleszteni, hogy ma már különösen megha¬tározó szerepet tölt be a hazai agrárium életében. A bábolnai kiállítás az agrárium ünnepe, ahol az üzletkötéseket kötetlen beszélgetések és szakmai eszmecserék kísérik. A színes programok pedig gondoskodnak arról, hogy ne csak hasznosan, de kellemesen is teljen a vásárlátogatás.

 

Találkozzunk a 30., jubileumi kiállításon!


A rendezvény médiatámogatója az

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu