Kínai napelemgyár épül hazánkban

agrarszektor.hu
Kétmilliárd forintból, kínai befektetéssel napelemet és napkollektort gyártó üzem épül Berettyóújfaluban, ahol az ősztől háromszázan, 2013-tól várhatóan ezren dolgoznak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Galló Ferenc vállalkozó, a kínai-magyar Orient Solar Kft. Ügyvezetője az MTI-nek elmondta: az üzemben októbertől, vagy novembertől végzik a Kínából érkező napelemek és napkollektorok integrált áramköreivel kapcsolatos feladatokat, és szerelik a műanyag és fém alkatrészeket, kizárólag helyi munkaerővel.

A termelés romániai, bulgáriai, szerbiai és horvátországi exporttal bővülhet. A kínai többségi tulajdonú céget Galló Ferenc mellett Hu Bi Feng Magyarországon élő kínai vállalkozó vezeti ügyvezető igazgatóként.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02