Magyarországra hozza pénzügyi központját a Syngenta

agrarszektor.hu
Budapesten nyitja meg Európai Pénzügyi Központját a Syngenta - jelentette be a vállalat. A svájci központú cég első lépésben hatvan szakembert alkalmaz pénzügyi elemzői munkakörökben.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A bérleti szerződés aláírása után a Syngenta hivatalosan is közzétette, hogy Budapesten nyitja meg Európai Pénzügyi Központját. A svájci vállalat első lépésben hatvan kvalifikált szakembernek biztosít állást különböző pénzügyi elemzői munkakörökben.

A júliusban megnyíló budapesti központ létrehozása a vállalat úgynevezett AOL programjának kulcseleme, amely a Syngenta hatékonyságát és fenntartható profitabilitását segíti. Chris Langley, az Európai Pénzügyi Központ vezetője szerint a döntés azt is jelenti, hogy a Syngenta folytatja magyarországi beruházásait.

A Syngenta az elmúlt években több fontos beruházást hajtott végre Magyarországon, amelyek közül az egyik legjelentősebb a három fázisban elkészült és 2012-ben átadott mezőtúri vetőmagüzem - emlékeztet a vállalat közleménye. Az összesen 13,5 milliárd forintos beruházással az üzem vetőmag-betakarítási és feldolgozási kapacitása több mint kétszeresére nőtt.


Mezőtúri vetőmagüzem (MTI-fotó: Mészáros János)

A Syngenta Magyarországon több mint 350 alkalmazottal növényvédő szerek és vetőmagok kereskedelmével, előállításával foglalkozik, és évek óta Budapesten működik a cég közép-európai regionális központja is.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?