Miért a Nortene?

Miért a Nortene? (x)

agrarszektor.hu
Olvass tovább és kiderül, mire számíthatsz, ha Nortene terméket választasz!

Miért ezt a márkát forgalmazzuk a webáruházunkban? Minden termékünk gondos válogatás és tesztelés után került a webshopba, és most szeretnénk bemutatni az egyik legkedveltebb márkánkat. A Nortene már évtizedek óta közkedvelt márka a kertet művelők körében. A folyamatos termékfejlesztésnek és a piackutatásnak köszönhetően a cég termékei így több évtized elteltével is képesek megújulni és megfelelni a kor elvárásainak. Ez talán az egyik legfontosabb szempont, de nézzük azért a többit is:)

Miket találhatsz Nortene kínálatában?


1. Kültéri kiegészítők

Olyan termékek, amelyek nélkül lehetne, de nem érdemes belevágni a kertészkedésbe. A különböző árnyékoló hálók és mesterséges sövények az udvarba való belátás korlátozásával biztosítják az otthoniak teljes diszkrécióját, míg a térelválasztók segítségével kertünkben tudunk meghitt zugokat kialakítani. Az égető nyári nap elől menedéket nyújtanak az árnyékolók, melynek hűsében kellemesen eltölteni egy nyári délutánt. A bőrünkhöz hasonlóan a kerti bútorainkat sem kíméli a napsugárzás, viszont a Nortene bútortakarói kiváló védelmet nyújtanak az égető Nap ellen, és meghosszabbítják a bútorok élettartamát.

 

A jó idő beköszöntével megjelennek a különböző rovarok is, amelyek sok bosszúságot is tudnak okozni. A cég által kínált szúnyoghálók garantáltan távol tartják a nem kívánt ízeltlábúakat a lakóterünktől. A nehezebb cserepes növényeink mozgatása nagy fáradsággal jár, mikor az időjárás szeszélyei elől akarjuk menekíteni őket, vagy amikor a kertünket téliesítjük. A görgős cserépalátéttel viszont többé a növények mozgatása nem okoz fejfájást.

2. Dekoráció

A Nortene termékeit nem csak a praktikusság, hanem az esztétika is jellemzi. A kerti díszei között megtalálható a kakas és a tyúk, a páva sőt még az Iguana is. Ebben a kategóriában megtalálod a megfelelő kerti fényforrásokat is, legyen szó a letisztult, konzervatív formákról vagy akár a különböző vidám színű lámpákról.
Az úgynevezett "Vertical Garden" azaz függőleges kert termékcsalád pedig olyan háztartások számára lett kifejlesztve, ahol kevés hely áll rendelkezésre, a lakók mégsem akarnak lemondani a zöld növények szépségéről.

3. Hobbikert

Ide olyan termékek kerültek, amelyek a veteményeskert elengedhetetlen tartozékai, a növény minden életciklusában: hajtatók és jelölőtáblák nélkül a palántanevelés szinte elképzelhetetlen lenne, míg a kötözők és az egyéb rögzítők a már szárba szökkent növény fejlődését segítik elő. A vakond elleni védelemről a vakondháló gondoskodik, ami évekig távol tartja az állatokat a veteményestől.
Az amúgy mediterrán éghajlaton őshonos kültéri növényeinek a tél beköszönte sem jelenti a vesztét. A Nortene már régóta gyárt különböző takarózsákokat, melyek kellő védelmet biztosítanak növényeidnek a hideg téli időjárással szemben.

Miért ajánljuk a Nortene termékeit?

Legyél "csak" hobbikertész, őstermelő vagy akár több hektáron termelő gazda, a Nortene kiváló választás, hiszen a termékek különböző méretben és kiszerelésben kaphatóak, így teljesen az igényeidhez igazodnak. Másik nagy előnyük, hogy pofonegyszerű a használatuk: legyen szó takarófólia méretre vágásáról, műfű telepítéséről vagy akár takaróháló telepítéséről, egy kezdő kertész is könnyedén elboldogul. A termék megvásárlása után sem maradsz segítség nélkül: a Profigazda honlapján naprakész információkat találhatsz az adott termékről, sőt még tippeket is kaphatsz jövőbeli terveidhez.

A Nortene termékei időtállóak. Minden egyes darab kivételesen erős műanyagból készül, mely akár éveken keresztül képes ellenállni az időjárás viszontagságainak, sőt nyáron még az évről-évre erősebb UV sugárzásnak is. Ebből kifolyólag nem szükséges évente lecserélni a takaróhálókat és térelválasztókat, így ezzel rengeteg költséget tudsz megtakarítani, és nem utolsósorban környezettudatosabban tudsz élni.

A cég - Intermas Kft. - rendelkezik magyaroroszági leányvállalattal és székhellyel, így ha esetleg valami problémád vagy észrevételed lenne a termékekkel kapcsolatban, könnyen fel tudod venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Mi ezekért az előnyökért választottuk ezt a márkát, és neked is bátran ajánljuk!

 

 

 

 

 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03