Sajtóközlemény: A mai nappal elindult az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat előkészítése

agrarszektor.hu
Hamarosan meghirdetésre kerül az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A jövő generációinak boldogulása azon múlik, hogy képesek lesznek-e úgy élni, fogyasztani és termelni, hogy az nem zsákmányolja ki a természeti erőforrásokat. Jövőnk záloga a fenntartható fejlődés biztosítása. Ennek talán legfontosabb módja az energiafelhasználás visszaszorítása az élet minden területén. Nemzetközi tanulmányok azt mutatják, hogy a lakossági és közületi energiamegtakarítási lehetőségeken kívül hatalmas potenciált rejt a vállalkozási szféra.

Az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnöksége alatt, a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és példakép vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében a mai nappal elindult az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat előkészítése.

A pályázat során az érdeklődő vállalatok tesztelhetik energiahatékonyságukat, elnyerhetik az "Energiatudatos Vállalat" címet amennyiben elkötelezettek az energiaracionalizálás iránt. "Energiahatékony vállalat" lehet az a vállalkozás, amely már konkrét megtakarításokat tud számszerűsíteni, és bevált gyakorlatát másokkal is megosztja. "Példakép vállalat"-tól elvárható, hogy aktívan közreműködjön az energiahatékonysági módszerek elterjesztésében és mások motiválásában, szemléletváltásában.

Az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat szorosan együttműködik a Virtuális Erőmű Programmal. A pályázat 2011. október második hetében kerül meghirdetésre, ezt november végén egy félnapos konferencia követi, az eredményhirdetésre és a díjak átadására az energiahatékonysági világnapon, 2012. március 6-án kerül sor. A munkát az energiahatékonyság iránt elkötelezett országosan elismert szakemberek, vállalatok, szakmai- és társadalmi szervezetek támogatják.

Budapest, 2011. szeptember 20.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?