2021. október 16. szombat Gál

Hírek - Piac

Új vezetőt neveztek ki a Cargillnál

November 1-től Berkes Gábor a Cargill regionális gabonakereskedelmi igazgatója, budapesti székhellyel. Felelősségi körébe tartozik a közép-európai régió - Magyarország, Szlovákia, Szerbia, Románia, Bulgária - gabonakereskedelme. Berkes Gábor Makai Szabolcsot váltotta a gabonaüzlet élén.
 
 

November elsejétől Berkes Gábort nevezték ki a Cargill regionális gabonakereskedelmi igazgatójává – tudta meg az agrárszektor.hu. Berkes Gábor nemrég csatlakozott újra a Cargill csapatához, ahol - az ICGRAIN-nél eltöltött másfél évet megelőzően - a magyar és lengyel gabonarészlegnél töltött be vezető szerepet.

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2016: két nap, 70 előadó, 800 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái


Az új igazgató Makai Szabolcsot váltotta a gabonaüzlet élén. Makai Szabolcs a Cargill takarmányozási üzletágának globális stratégiai igazgatójaként folytatja munkáját és továbbra is ellátja a Cargill magyarországi képviseletét.

A Cargill 1995 óta van jelen Magyarországon. A cég a gabona- és olajosmag-kereskedelem, az állati takarmánygyártás és –forgalmazás, illetve az egyedi takarmányozási megoldások meghatározó szereplője. A cég mindezek mellett keményítő, édesítőszer és állagjavító szerek, valamint ipari keményítő termékek forgalmazásával is foglalkozik Magyarországon.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu