Még soha nem exportált ennyi kukoricát az USA

agrarszektor.hu
Pedig Kínának továbbra sem kell a génmódosított amerikai tengeri.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium adatai szerint mióta rendelkezésre állnak a statisztikák, még soha nem exportált ennyi kukoricát az Egyesült Államok, mint az április 17-ével záródó héten - írja a Reuters.

Az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium csütörtökön közzétett adatai szerint a világ legnagyobb kukoricatermelő- és exportáló országa, az Egyesült Államok a múlt héten több mint 1,6 millió tonna kukoricát exportált. Ekkora mennyiséget a minisztérium 1990 óta gyűjtött adatai alapján még soha nem exportált az USA. Annak ellenére szállított az Egyesült Államok ekkora mennyiséget, hogy Kína újabb adag genetikailag módosított tengeri szállítását mondta vissza. Az amerikai kukoricának jelentős részét többek között Japánba, Mexikóba illetve Dél-Koreába szállították.

A kukorica árfolyama a pénteki kereskedésben az előző napi záróára körül oldalazik.

 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?