Megszólalt a terveiről a Talentis Agro

agrarszektor.hu2023. december 13. 16:01

Bár az idei évben valóban voltak kihívások, de szerencsére számukra ezek nem okoztak nagy problémát - mondta el Bauer Orsolya, a Talentis Agro Zrt. kabinetfőnöke a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián. A szakember beszélt arról is, hogy az év vége azzal telt, hogy minden ágazatuknál megjelölték azokat a stratégiai célokat, amelyekben el tudnak indulni, és ez a munka már el is kezdődött.

Bauer Orsolya, az idén 5. születésnapját ünneplő Talentis Agro Zrt. kabinetfőnöke szerint fontos, hogy tudják, honnan jöttek, most hol vannak, és hogy hova tartanak. A szakember a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián azt is elárulta, hogy számukra nagy presztízse van a cég öntözésfejlesztésben játszott szerepének, mint mondta, több öntözési átadójuk is volt idén, több előadást is tartottak a témában és szoros az együttműködésük az egyetemekkel is. Bauer Orsolya beszélt arról is, hogy ez a konferencia egy biztos pont, amivel mindenki számol egész évben, és az emberek tudják, hogy ha ide eljönnek, akkor mindenkivel találkozhatnak, aki számít a szakmában.

Címlapkép forrása: Agrárszektor

Címkék:
mezőgazdaság, stratégia, konferencia, agrárszektor, öntözésfejlesztés, portfolio-csoport, kommunikáció, agrárszektor.hu, agrárszektor-2023-konferencia,