Már csak néhány nap van az agrárgazdasági szereplők csúcstalálkozójáig!

agrarszektor.hu2023. november 23. 11:03

A legígéretesebb agrárgazdasági fejlesztési és befektetési lehetőségeket mutatja be az Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. Az év egyik legjelentősebb és legrangosabb agráreseményének számító rendezvény napirendre tűzi mindazokat a témákat, amelyek rövid- és hosszú távon leginkábba meghatározzák az agrárpiaci szereplők eredményes tevékenységeit és sikeres üzleti döntéseit.

A Portfolio Csoport november 29-30-án rendezi meg idei Agrárszektor Konferenciáját, amely immár hagyományosan az év egyik legnagyobb és legjelentősebb agrárgazdasági szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia különlegessége, hogy egyedülálló módon tekinti át azokat a témákat, amelyek meghatározzák az ágazati szereplők sikeres üzleti döntéseit és fejlesztési-beruházási lehetőségeit. A rendezvény napirendre tűzi a rövid és hosszú távú agrártámogatási szabályozási kérdéseket, az agrárfinanszírozás aktualitásait, az agrárgazdaság befektetési irányait, illetve piacra jutási és egyéb forrásbevonási lehetőségeit.

Címkék:
támogatás, beruházás, mezőgazdaság, agrártámogatás, fejlesztés, agrárium, konferencia, agrárszektor, finanszírozás, portfolio-csoport, inputpiac, agrárszektor-2023-konferencia,