Tisztújítást tartott a Tej Terméktanács: megvan, ki lesz a szervezet elnöke

agrarszektor.hu2020. szeptember 17. 16:30

A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács a napokban tartott tisztújító Küldött Közgyűlését. Itt A Tej Terméktanács küldöttei megválasztották az új 22 fős Elnökséget, akik Istvánfalvi Miklóst, a Pusztavámi Tejszövetkezet Zrt. igazgatósági tagját Elnöknek, Szautner Pétert a FrieslandCampina Hungária Zrt. vezérigazgatóját Társelnöknek, míg Harcz Zoltánt Ügyvezető Igazgatónak választották.

A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács 2020. szeptember 16-án tartotta - háromévente esedékes - tisztújító Küldött Közgyűlését - írják közleményükben. A Tej Terméktanács küldöttei megválasztották az új 22 fős Elnökséget, amelyben ismételten helyet foglal a 4 kiskereskedelmi lánc egy-egy képviselője mellett a tejtermelők és tejfeldolgozók képviseletében is 9-9 tag.

A tisztújítás során az Elnökség tagjai a korábbi Elnöknek, Társelnöknek és Ügyvezető Igazgatónak ismételten bizalmat szavaztak. A Terméktanács Elnöksége Istvánfalvi Miklóst, a Pusztavámi Tejszövetkezet Zrt. igazgatósági tagját Elnöknek, Szautner Pétert a FrieslandCampina Hungária Zrt. vezérigazgatóját Társelnöknek, míg Harcz Zoltánt Ügyvezető Igazgatónak választotta.

Címkék:
tej, tej-terméktanács, közgyűlés, terméktanács, tisztújítás, elnök, tejtermék tanács,